NYHEDER

HUSK at have mundbind eller visir på i klinikken!
COVID-19

Hvis du er ramt af feber, hoste, ondt i halsen, åndenød eller andre symptomer på forkølelse eller influenza, så se her:

Hvis du har nogle af ovennævnte symptomer: RING til lægehuset for at blive testet for Covid-19

MØD IKKE BARE OP!

Læs mere på coronasmitte.dk eller ring til corona-hotline på 70200233, hvis du har generelle spørgsmål.

 

Influenzavaccination

OBS! Influenzavacciner til 65+ årige og kroniker og pneumokokvacciner er desværre i restordre - det er uvist, om vi kan få flere hjem. Influenzavacciner til 85+ årige kan stadig skaffes, ring til klinikken og få en tid. Vi skriver på hjemmesiden, når vi har nye forsyninger. Pneumokokvaccinen til 65+ årige og særlige kronikere forventes at kunne blive leveret februar/marts i 2021.

Fra 1. oktober 2020 er der igen mulighed for førtidspensionister, 65+ årige og personer med kroniske lidelser at blive gratis vaccineret, og ellers koster influenzavaccinen 280 kr.

Alle over 65 år og personer med visse kroniske lidelser kan gratis vaccineres mod Pneumokok. Hvis du er i målgruppen og ønsker denne vaccination, bedes dette oplyst ved tidsbestilling.

Pga. Corona skal du i år ringe og bestille tid i klinikken til vaccination på telefon 56 16 90 35, og du vil få en dato og klokkeslæt, hvor du skal møde op. Du skal møde præcist på det angivne tidspunkt, og du skal gå ind og scanne dit sundhedskort og spritte hænder.

Så står vi klar til at modtage dig.